Utama
Pembelian
Testimoni
Status Pesanan
Kerahsiaan
Hubungi Kami
FAQ
 
VIMAX
VIMAX VOLUME
SUPERGEL
PACAK LANGIT
PLE EXTENDER
PHEROMAX
PHEROLINS
VAKOOU
THANYAPORN
VIGRX
EXTENZE
LIBIGIRL
SEMENAX
ENERGY POWER RING
MOZEHERBS
BE-FIT SLIMMING
EGO RING
PHERO-X
GLUTA COLLAGEN
 

SEMUA PENGHANTARAN ADALAH MENGGUNAKAN POS LAJU..DAN KOSNYA ADALAH PERCUMA!! DAN KERAHSIAAN BUNGKUSAN ADALAH DIJAMIN

 


 
Pembelian Anda Adalah Rahsia Sama Sekali..Setiap Bungkusan Yang Kami Poskan Kepada Anda Adalah 100% Selamat Dan Tidak Dapat Diketahui Isi Kandungannya Melainkan Anda Sahaja..
 

Netbiz Reit
Email: KLIK

 

Vakoou - Klik Sini

Vimax - Klik Sini

Pearl Plus (Pacak Langit) - Klik Sini


PL Supergel - Klik Sini

Ple Extender - Klik Sini

Pherolins (Untuk Wanita) - Klik Sini

Pheromax - Klik Sini

PleExtender

PleExtender adalah alat untuk membesarkan dan memanjangkan saiz zakar lelaki dengan menggunakan konsep daya tarikan. PleExtender menggunakan daya tarikan untuk membantu zakar anda memanjang dan membesar secara semulajadi. Dan ianya kekal walaupun anda berhenti menggunakan PleExtender. Daya tarikan akan menyebabkan sel-sel dizakar anda membahagi dan bertambah sekaligus membesarkan dan memanjangkan zakar anda.

Pernahkah anda melihat atau mendengar sesetengah kaum Sabah dan Sarawak memakai subang yang berat untuk tujuan memanjangkan telinga mereka? Pernahkan anda melihat masyarakat Afrika melebarkan mulut dan memanjangkan saiz zakar mereka melalui proses regangan? Pernahkah anda melihat masyarakat Padaung Asli memakai gegelung untuk memanjangkan saiz leher mereka. Kesemua masyarakat ini mempunyai satu persamaan iaitu Menggunakan Kaedah Regangan untuk mengubah saiz bahagian anggota badan yang dikehendaki seperti yang ditunjukkan pada gambar di atas.

PENTING : SILA LIHAT VIDEO INI

Kajian Pakar Urologi bertaraf Antarabangsa telah membuat kajian sejauh mana keberkesanan penggunaan PleExtender (Pelanjut Penis). Berdasarkan kajian tersebut mendapati keberkesanan penggunaan PleExtender (Pelanjut Penis) telah terbukti dan keberkesanannya amatlah menakjubkan dimana hasil daripada kajian tersebut telah memberikan jaminan saintifik sebanyak 97.5% kejayaan zakar akan memanjang dan membesar.

Kajian di lakukan di makmal ke atas 18 pelanggan PleExtender (Pelanjut Penis) yang berumur antara 23 tahun hingga 47 tahun. Jadual berikut merupakan keputusan makmal di atas kajian tersebut dengan menunjukkan kajian secara terperinci seperti Clinical Study Details berikut:

Daripada Clinical Study di atas mendapati keputusannya adalah di luar dugaan kajian dimana purata tambahan panjang zakar adalah sepanjang 2.8 inci selepas 12-14 minggu menggunakannya atau bersamaan 1100 jam dengan kadar ketegangan sebanyak 1200 g. Keputusan itu juga mendapati tambahan panjang zakar paling minimum pun adalah sepanjang 1.9 inci daripada 18 pelanggan yang dikaji.

(AMARAN: Link dibawah mengandungi gambar sebenar zakar)

KLIK SINI UNTUK LIHAT PERUBAHAN GAMBAR TESTI-1

KLIK SINI UNTUK LIHAT TESTI-2

KLIK SINI UNTUK LIHAT TESTI-3

KLIK SINI UNTUK LIHAT TESTI-4

PleExtender terbukti :-

Soalan Lazim Berkenaan PleExtender

Berapakah umur yang sesuai?
Dari 18 tahun ke atas. PleExtender ini juga sesuai untuk golongan tua. Kajian menunjukkan lelaki yang berumur 60 dan 70 tahun juga menunjukkan kadar pertumbuhan ketara. Ini bermakna PleExtender sesuai untuk setiap peringkat umur.

Adakah akan terdapat kesan sampingan?
Tidak, jika anda gunakan mengikut kaedah yang diberi, PleExtender tiada sebarang risiko dan kesan sampingan akan berlaku.

Adakah PleExtender ini mengakibatkan mati pucuk atau lemah tenaga batin?
Tidak, zakar akan menegang dalam keadaan normal tanpa sebarang masalah.

Adakah pembesaran berlaku ketika tegang atau ketika zakar lembik?
Ya, pembesaran akan berlaku ketika zakar dalam kedua-dua keadaan tersebut.

Bolehkah PleExtender merawat zakar bengkok?
Ya. Dalam kadar masa 6 hingga 7 bulan rawatan, PleExtender dapat membetulkan 70% dari kadar bengkok tersebut. Kesan PleExtender dapat dilihat dengan mata kasar.

Adakah kesan-kesan ini bersifat kekal?
Ya, ini kerana tisu zakar yang telah bertambah.

Adakah memanjangkan zakar membuat zakar jadi kurus?
Tidak, pembesaran adalah bersifat sekata. Ia menjadikan zakar memanjang dan membesar sekaligus.

Sakit atau tidak?
Tidak, PleExtender dicipta khusus untuk keselesaan. Untuk permulaan anda akan rasa tidak selesa, lama kelamaan perasaan tersebut akan hilang.

Saya ada kanser prostat bolehkah saya menggunakan PleExtender?
Tidak, PleExtender ini tidak sesuai untuk pesakit prostat.

Bolehkah saya menanggalkan PleExtender jika saya hendak kencing?
Ya, sudah tentu, selesai sahaja, pasang balik PleExtender.

Boleh saya guna PleExtender pada waktu tidur?
Tidak. Kami tidak mengsyorkan anda memakai PleExtender waktu tidur, sebab kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat zakar kita melecet.

Apa akan jadi jika tiba-tiba zakar saya tegang ketika memakai PleExtender?
Tiada apa akan berlaku. PleExtender akan berubah secara automatik.

Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika menggunakan PleExtender?
Anda boleh pakai jean, tetapi jika terlalu ketat anda buatlah andaian anda sendiri, janji selesa.

Jika saya pada kebiasaannya duduk untuk jangka waktu yang lama, bolehkah saya guna PleExtender?
Ya, tapi disyorkan anda berdiri untuk seketika agar perjalanan darah anda sempurna.

Bolehkah PleExtender dibasuh? Adakah PleExtender akan berkarat?
Adalah disyorkan anda membasuh PleExtender seminggu sekali. PleExtender tidak akan berkarat.

Perlukah saya letak minyak atau pelincir pada PleExtender?
Tidak perlu.

Perlukah saya berjumpa pakar urologi sebelum menggunakan PleExtender?
Tidak perlu, hanya bagi mereka yang benar-benar perlu mendapatkan pengesahan doktor.

Berapa lama perlu saya memakai PleExtender dalam sehari?
PleExtender harus diguna selama 2-3 jam sehari. Bagaimanapun anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda. Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 10 minit selepas 2 jam memakai PleExtender. Dan kemudian anda boleh teruskan memakai PleExtender. Ingat, rehat 10 minit utk setiap 2 jam anda pakai PleExtender.

Adakah sakit bila menggunakan PleExtender?
Tidak, PleExtender ini adalah alat biasa tanpa bateri dan penggunaan bebas dari sebarang rasa sakit. Pengguna akan mengalami rasa tidak selesa pada tahap awal penggunaan tapi akan hilang setelah 2 atau 3 hari memakai PleExtender.

Penggunaan

Hari pertama memakai PleExtender adalah agak tidak berapa selesa. Ianya terasa seperti sengal- sengal kerana keberkesanan teknik "penarik otot" yang diaplikasikan oleh PleExtender.

Cara untuk memakai PleExtender ini adalah dengan memakainya secara berterusan selama satu jam atau dua jam. Kemudian, bolehlah dibuka selama setengah jam atau satu jam untuk merehatkan otot-otot yang telah dilatih itu.

Kemudian bolehlah dipakai kembali untuk mendapatkan matlamat asal agar otot menjadi bertambah dari segi saiz dari sudut diameter dan kepanjangannya.

PleExtender ini adalah sangat sesuai digunakan bila- bila masapun. Ini adalah kerana bentuknya yang kecil dan tidak kelihatan janggal apabila memakainya. Ianya boleh juga di simpan di dalam poket apabila tidak menggunakannya.

Ini adalah salah satu alat yang betul-betul ditunggu oleh semua lelaki Asia.Kini, lelaki Asia boleh berdiri sama tinggi dengan lelaki - lelaki barat ataupun Afrika.