Utama
Pembelian
Testimoni
Status Pesanan
Kerahsiaan
Hubungi Kami
FAQ
 
VIMAX
VIMAX VOLUME
SUPERGEL
PACAK LANGIT
PLE EXTENDER
PHEROMAX
PHEROLINS
VAKOOU
THANYAPORN
VIGRX
EXTENZE
LIBIGIRL
SEMENAX
ENERGY POWER RING
MOZEHERBS
BE-FIT SLIMMING
EGO RING
PHERO-X
GLUTA COLLAGEN
 

SEMUA PENGHANTARAN ADALAH MENGGUNAKAN POS LAJU..DAN KOSNYA ADALAH PERCUMA!! DAN KERAHSIAAN BUNGKUSAN ADALAH DIJAMIN

 


 
Pembelian Anda Adalah Rahsia Sama Sekali..Setiap Bungkusan Yang Kami Poskan Kepada Anda Adalah 100% Selamat Dan Tidak Dapat Diketahui Isi Kandungannya Melainkan Anda Sahaja..
 

Netbiz Reit
Email: KLIK

 

Vakoou - Klik Sini

Vimax - Klik Sini

Pearl Plus (Pacak Langit) - Klik Sini


PL Supergel - Klik Sini

Ple Extender - Klik Sini

Pherolins (Untuk Wanita) - Klik Sini

Pheromax - Klik Sini

GLUTA IDAMAN CLEANSER

Pencuci Muka Pencerah Wajah

 

Gluta Idaman Cleanser
Produk penjagaan kulit wajah secara semulajadi, bebas dari bahan kimia dan pengawet yang berkesan untuk pelbagai jenis masalah kulit.

Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah & menghaluskan kulit. Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya…anda pasti jatuh hati…

DIIKTIRAF OLEH :-
KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

Kandungan:

Marine Collagen+ Glutathione + Vitamin C + Vitamin E + Biowhite

+ Alpha Hydroxy Acid + Arbutin + Chammomile Flower + Fragrant

Hampir semua wanita selalu mencari jalan untuk menjadi awet muda dan cantik. Namun pengaruh stress sehari-hari dan usia dapat membuat wanita kehilangan sinar dan kelenturan kulit, yang secara bertahap menyebabkan kedutan, kekeringan dan noda-noda penuaan. Masalah-masalah tersebut dapat diselesaikan dengan menggunakan Gluta Idaman Cleanser

Pembersih yang tidak mengandung minyak yang berasal dari sumber-sumber alami yang istimewa. Mengandung ekstrak Marine Collagen, Glutathione, Bio White, Chammomile Flower, Vitamin E, Arbutin dan ekstrak tumbuhan alami lainnya yang bermanfaat bagi kulit. Berfungsi untuk membersihkan muka dari minyak yang berlebih, riasan wajah, dan kotoran. Kulit akan terasa halus, cerah, lembut dan lembab namun tidak berminyak.

Glutathione

Membantu/menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

 

Collagen

Membantu memberi kelembapan pada kulit wajah anda selesai dicuci dengan gel ini & dapat menganjalkan kulit anda supaya kelihatan lebih kencang dan putih.

 

Arbutin

Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling baik dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak akibat daripada free radicals dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin sangat baik digun kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau semua bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : Whitening effects, anti- age effect and UVB/ UVC filter.

 

Alpha Hydroxy Acid (AHA)

Alpha-Hidroxy Acid (AHA) adalah bahan anti penuaan yang efektif untuk meremajakan kulit wajah, mengurangi tanda-tanda penuaan, membersihkan dan melembabkan wajah.

AHA bekerja dengan cara meluruhkan lapisan paling luar kulit yang terdiri dari tumpukan kulit mati. Hal ini dikenal dengan istilah proses eksfoliasi. Kulit yang telah di eksfoliasi akan terlihat lebih segar dan kenyal. Eksfoliasi juga dapat mencegah timbulnya jerawat dan secara perlahan-lahan menghilangkan flek hitam maupun warna kulit tidak rata.

Bio White

Bio White sari dari tumbuhan & buah yang mengandung Vitamin C (ekstrak Sarmentosa,ekstrak Grape,ekstrak akar Mulberry dan ekstrak Scutellaria ) Fungsinya untuk mencerahkan warna kulit dan membantu mengurangi Flek atau noda pada kulit.

 

Chammomile Flower

Bunga Chamomile selain dapat diolah menjadi minuman teh, bunga chamomile juga dapat membantu anda mencerahkan kulit. Bunga ini juga mengatasi masalah mata bengkak, menghilangkanlingkaran hitam di sekitar mata dan menghapuskan kesan parut di muka serta berfungsi sebagai akti oksidan. Baunya yang wangi juga mampu menghilang rasa stress.

Kelebihan Gluta Idaman Cleaser

 1. Mengecutkan jerawat dalam masa 1 - 2 minggu

 2. Memudarkan & menghilangkan parut & cela

 3. Mengurangkan & menyelesaikan masalah pigmentasi @ jeragat

 4. Mengurangkan kedutan - Awek Muda

 5. Mencerahkan kulit yang kusam/gelap

 6. Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata

 7. Mencerahkan kulit dicelah-celah lipatan

 8. Memberi kelembapan yang sempurna

 9. Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal

 10. Tiada bahan kimia

 11. Berkesan meningkatkan aura seri wajah

 12. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitive

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, bersinar dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke sehari. Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela-cela dimuka dapat dihilangkan.

Cara Guna

Picitkan sedikit Gluta Idaman Cleanser ke telapak tangan anda dan campurkan sedikit air. Kemudaian ratakan pada keseluruhan wajah anda dengan lembut dan perlahan-lahan selama beberapa minit sebelum dibilas bersih dengan air. Untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif, disyor mencuci muka dengan Gluta Idaman Cleanser 2 hingga 3 kali sehari.